Полицаи от РУ Харманли иззеха стоки и парфюми с лого на

...
Полицаи от РУ Харманли иззеха стоки и парфюми с лого на
Коментари Харесай

В Хасковско иззеха стоки и парфюми с лого на защитени марки

Полицаи от районно управление (на МВР) Харманли иззеха артикули и парфюми с лого на предпазени марки , оповестиха от МВР-Хасково. 

На 30-и в 22,40 часа автопатрул от ръководството е направил обход в индустриална зона до Симеоновград. На мястото са били няколко мъже, които при типа на служителите на реда се разбягали. Незабавно е докладвано в дежурната част, като е арестуван досега е единствено един.

Той е лидер товарен автомобил с румънска регистрация на 44г. от благоевградското с.Садово. Последвала е инспекция на колата, в която са открити 138 кашона с парфюми с лого на разнообразни предпазени марки без документи за генезис.

На същото място е тестван и различен паркиран автомобил с кърджалийска регистрация, благосъстоятелност на 56-годишен от кърджалийско село. Полицаите са изяснили, че автомобила се е карал от молдовски жител, който е в развой на търсене.

В багажното поделение на втората кола са открити 15 500 електронни наргилета и вайп стикове, също без документи за генезис, предадени с протокол на проверяващите по заведеното досъдебно произвеждане.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР